Αποτρόπαιο είναι το βίντεο που κυκλοφορεί στη δημοσιότητα με τον τραγικό θάνατο ενός νέου ανθρώπου Το βίντεο δείχνει το έγκλημα που εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon πέταξαν έναν άντρα από τον καταπέλτη, με τον ίδιο να βρίσκει τον θάνατο στην δίνη της προπέλας του καραβιού.

«Τον πέταξαν και τον σκότωσαν», λένε αυτόπτες μάρτυρες για τον νεκρό 36χρονο στο λιμάνι του Πειραιά. Συνελήφθη ο καπετάνιος και τα 3 μέλη του πληρώματος.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ekriti.gr, επικρατεί οργή, θλίψη και αγανάκτηση για τον θάνατο του 36χρονου άνδρα την στιγμή που επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο που έφευγε με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου.  Το συναίσθημα της οργής και αγανάκτησης επικρατεί και στον τόπο καταγωγής του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου ζούσε στις εργατικές κατοικίες με τις δύο του αδελφές ενώ πρόσφατα είχε χάσει την μητέρα του.

Η οργή του κόσμου έχει ξεχειλίσει βλέποντας το βίντεο και τα δραματικά δευτερόλεπτα.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη μπροστά σε αυτό το έγκλημα: Η κόρη της Μαριάννας Λάτση έγραψε: Για μια ολόκληρη χώρα έφευγε το πλοίο κανονικά. Αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Όμως κυκλοφορούν και οι εκατοντάδες φωνές που γύρισαν το πλοίο στο λιμάνι».

Μάλιστα η ίδια έγραψε σε story στο Ιnstagram: «Ένα παιδί δεν θα ξυπνήσει σήμερα. Δεν θα ξαναβγεί με τους φίλους του. Δεν θα γιορτάσι χαρές, δεν θα βιώσει λύπες. Δεν θα δει τους γονείς και τα παιδιά του να μεγαλώνουν. Ένα παιδί έφυγε γιατί υπάρχουν κολλημένα μυαλά που προκειμένου να ασκήσουν την “εξουσία” τους (ο Θεός να την κάνει εξουσία) δεν λογαριάζουν κανέναν και τίποτα».

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Κορομηλά για το πλήρωμα που άφησε το τον επιβάτη να σκοτωθεί στον Πειραιά: «Είστε η ντροπή όλου του κόσμου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ