Ένα πίστευτο περιστατικό έζησε στη Μυκονο η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Η ίδια έκανε μια οργισμένη ανάρτηση καθώς ενοχλήθηκε πολύ με συμπεριφορά που είχε ο ιδιοκτήτης γκαλερί στο Νησι των Ανέμων, απέναντι σε ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση βρέθηκε στη Μύκονο με την οικογενειά της, τον σύζυγό της και τον γιο τους, αλλά και τη Νόρμα που είναι σαν δεύτερη μητέρα της. Όταν εκείνη όμως δέχθηκε μια υποτιμητική συμπεριφορά, η Εριέττα Κούρκουλου ξέσπασε.

Η ανάρτησή της

«Για κακή σας τύχη ΠΑΝΤΑ αποκαλύπτεστε εσείς που προσαρμόζετε την συμπεριφορά σας ανάλογα με το ποιον έχετε απέναντί σας – ή τα μηδενικά που έχει στην τράπεζα. Χθες ήμουν σε μια γνωστή γκαλερί της Μυκόνου στην οποία είναι η μητέρα μου τακτικός πελάτης. Μπήκαμε μέσα εγώ με τον Νίκο, τον Βύρων και τη Νόρμα, η οποία ενθουσιάστηκε βλέποντας ένα τεράστιο γλυπτό του Ντόναλντ και τον ακούμπησε απαλά για να γελάσει ο μικρός μας.

Εκείνη την ώρα έσπευσε προς το μέρος της ένας από τους δύο ιδιοκτήτες που συνήθως είναι ευγενέστατος, χτύπησε τα δάχτυλά του δύο φορές σαν να απευθυνόταν σε σκύλο και της φώναξε με αγενέστατο ύφος “don’t touch!”.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα παρατήρησε με τρόμο εμένα που στεκόμουν ακριβώς από πίσω της με τον Νίκο. Αμέσως απολογήθηκε λέγοντας μου ότι δεν με κατάλαβε. Του απάντησα ότι προσέβαλλε τη γυναίκα που είναι η δεύτερη μητέρα μου και τώρα γιαγιά του παιδιού μου και ότι δεν είχαμε κάτι άλλο να πούμε!

Στη συνέχεια προχώρησε να στείλει απολογητικό μήνυμα στην μητέρα μου λέγοντάς της ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η “ευτυχία μου” (λες και γνωριζόμαστε από χθες). Δεν είναι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που αλλάζει έτσι πρόσωπο, αλλά θέλω να υποσχεθώ δημοσίως ότι αυτός και κάθε επόμενος τέτοιος θα με βρίσκει απέναντί του και να του επισημάνω ότι δεν είναι άξιος ούτε μιας τρίχας αυτής της γυναίκας, χωρίς την οποία θα ήμουν παντελώς χαμένη! Μάθετε να είσαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιατί ο ρατσισμός και το ύφος σας δεν χωράει πλέον στον κόσμο μας! Σας σιχάθηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου: H ανάρτησή της για το νέο περιστατικό κατάρρευσης αλόγου – «Δυστυχώς δεν έχουμε μαρτυρία»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ