Ένα περιστατικό που ξάφνιασε έφερε στο φως η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα, ένα επεισόδιο χειροδικίας συνέβη στα παρασκήνια γνωστής ελληνικής σειράς. Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο σίριαλ χτύπησε κομμώτρια. Τι είχε προηγηθεί;

«Το περιστατικό αφορά μια πολύ γνωστή ηθοποιό που πρωταγωνιστεί σε πολύ επιτυχημένο σίριαλ που παίζεται αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, η οποία έκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της στο χρώμα, ας πούμε από Παρασκευή προς Δευτέρα. Επιστρέφοντας στο σίριαλ, έπρεπε να κάνει κάποια ρακόρ», ανέφερε ο δημοσιογράφος, εξηγώντας ότι πρόκειται για επιπλέον πλάνα στα οποία φαινόταν έντονα η διαφορά των μαλλιών της. «Ξεκίνησε ένας διάλογος με μια από τις κομμώτριες του σίριαλ, ο οποίος δυστυχώς οδήγησε σε μια χειροδικία. Δηλαδή η πρωταγωνίστρια χτύπησε στο πρόσωπο την κομμώτρια. Στην συνέχεια κλήθηκαν και οι δύο να δώσουν κάποιες εξηγήσεις. Εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο της αποχώρησής της από το σίριαλ, το οποίο δεν είναι πολύ εύκολο να γίνει. Και για λόγους σεναριακούς, αλλά και για λόγους δημοσιότητας. Γιατί αν αυτό το γεγονός έρθει στην επιφάνεια με ονόματα και λεπτομέρειες θα δημιουργηθεί αρκετά μεγάλο θέμα», ανέφερε ο Γιώργος Σκρομπόλας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», εξηγώντας ότι η ηθοποιός μπορεί ακόμα και να απομακρυνθεί από το σίριαλ μετά το περιστατικό με την κομμώτρια που εργάζεται εκεί, ωστόσο απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί, ώστε να μην εκτεθούν.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε παράλληλα, ότι προς το παρόν βρίσκεται στα χέρια της παραγωγής το ποιος θα είναι ο χειρισμός του θέματος και δεν έχει υπάρξει κάποια μήνυση από την πλευρά της κομμώτριας.