Μετά τα μοναχικά της γενέθλια, η πριγκίπισσα Σαρλίν απουσιάζει από ακόμα μια σημαντική ημέρα. Οι εορτασμοί της ημέρας του Sainte Devote (πολιούχος Άγιος της Κορσικής και του Μονακό) που γιορτάζεται στις 27 Ιανουαρίου έγιναν χωρίς εκείνη. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό συνοδευόταν από τα δίδυμα, Ζακ και Γκαμπιέλα και την αδελφή του πριγκίπισσα Καρολάιν. Η μητέρα του γιού του πρίγκιπα Αλβέρτου, Αλεξάντερ, Νικόλ Κοστ επίσης εντοπίστηκε να παρευρίσκεται στους εορτασμούς.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν έκλεισε έγινε 44 ετών την Τρίτη 26 Ιανουαρίου ωστόσο συνεχίζει να βρίσκεται εκτός της χώρας για θεραπείες. Θυμίζουμε ότι εισήχθη σε άγνωστη θεραπευτική μονάδα τον Νοέμβριο, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στο Μονακό μετά από 10μηνη απουσία στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος δεν διευκρίνισε την ακριβή αιτία της ασθένειας της πριγκίπισσας Σαρλίν, αν και δήλωσε ότι πάσχει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση» και ότι θα χρειαστούν ακόμη μερικοί μήνες για την πλήρη θεραπεία της.

Σε ανακοίνωσή του το παλάτι ανέφερε ότι συνεχίζει να αναρρώνει με ικανοποιητικά στοιχεία, ωστόσο αναφερόταν ότι η ανάρρωσή της και οι οδοντιατρικές θεραπείες θα πάρουν ακόμα αρκετές εβδομάδες. Καταλήγοντας ότι δεν είναι δυνατό να παραστεί στους εορτασμούς για την ημέρα του Sainte Devote φέτος. Επιπρόσθετα, αναφερόταν πως η πριγκίπισσα Σαρλίν στέλνει τις καλύτερες ευχές της στο λαό του Μονακό και μόλις το επιτρέψει η υγεία της, ανυπομονεί να περάσει εύθυμες στιγμές ξανά με τους Μονεγάσκους.

Τα μοναχικά γενέθλια της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό

Η πριγκίπισσα Σαρλίν μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από ένα βίντεο, μία σειρά φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές με τον σύζυγο της πρίγκιπα Αλβέρτο, και των διδύμων τους Ζακ και Γκαμπριέλα ανήμερα των γενεθλίων της. Αυτή ήταν και η πρώτη της δημοσίευση για το 2022. Το βίντεο φτιάχτηκε και δημοσιεύτηκε αρχικά από το φιλανθρωπικό της ίδρυμα «Princess Charlene Foundation» που συνεχίζει να είναι ενεργό. Δείχνει επίσης τη Σαρλίν να συναντά ηγέτες και βασιλείς και να γιορτάζει την επιτυχημένη καριέρα της στην κολύμβηση.

Το προσωπικό του ιδρύματος τής ευχήθηκε γράφοντας: «Χρόνια πολλά, πριγκίπισσα Σαρλίν! Σας τιμούμε για όλα αυτά που δίνετε πάντα από τον εαυτό σας για να αλλάξετε τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι πραγματικά έμπνευση το πάθος και η αφοσίωση που σας διακρίνει να σώζετε ζωές. Επιδιώκουμε αυτό το βίντεο να σας υπενθυμίσει πόσο αγαπητή και αξιόλογη είστε».

Φωτογραφίες: Abaca

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ