Ήταν σαν σήμερα τον περασμένο Αύγουστο όταν έφυγε από τη ζωή ο γνωστός μουσικός Ρόμπερτ Ουίλιαμς και η κόρη του, Ιλένια θυμάται τις στιγμές τους μέσα στα χρόνια.

Φωτογραφίες παιδικές στην αγκαλιά του, στιγμές γεμάτες χαμόγελα, αλλά και οι δύσκολες τελευταίες στιγμές του Ρόμπερτ Γουίλιαμς με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο πλευρό του.

«1 χρόνος χρόνος χωρίς εσένα. Ευγνώμων που μεγάλωσα μαζί σου, ευγνώμων που έμαθα τι σημαίνει ασφάλεια, ευγνώμων που ένιωσα τη χαρά, ευγνώμων που έμαθα τι είναι οικογένεια, ευγνώμων που έμαθα να ζω μέσα στην προσφορά και την καλοσύνη, ευγνώμων για την αγάπη, αυτή την πολύ πολύ δυνατή ελεύθερη αγάπη και πάνω απ’ όλα για όλες αυτές τις αγκαλιές. Τις αμέτρητες σφιχτές αγκαλιές, που ο χρόνος σταμάταγε και όλα μέσα τους βρίσκονταν όλα σε μια πλήρη αρμονία. Μου λείπουν αυτές οι αγκαλιές. Μου λείπεις ΕΣΥ. Σ’ αγαπάω. Μέχρι να ξανασυναντηθούμε», ανέφερε στην ανάρτησή της η Ιλένια Ουίλιαμς.

Όσα είχε εκμυστηρευτεί η Ιλένια Ουίλιαμς για την ασθένειά του πατέρα της και την απώλειά του

«Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και αυτό είναι που μένει στο τέλος. Αυτό που λέω και στους φίλους μου είναι “προσπαθήστε να μαζέψετε και να δημιουργήσετε όσες περισσότερες αναμνήσεις γίνεται με την οικογένειά σας”. Εγώ σε αυτό τουλάχιστον νιώθω πολύ γεμάτη. Εννοείται πως θα ήθελα κι άλλα, αλλά νιώθω γεμάτη.

Το Mad με στήριξε πολύ. Όταν πλέον φτάσαμε σε ένα σημείο που μας έδωσαν ένα χρονικό περιθώριο, παραιτήθηκα από τη δουλειά. Σταμάτησα ό,τι έκανα εκείνη την περίοδο, είχα την επιλογή να το κάνω και χαίρομαι που το έκανα. Ωστόσο, το καλοκαίρι έφυγα και πήγα να δουλέψω και με βοήθησε πάρα πολύ», είχε εκμυστηρευτεί η Ιλένια Ουίλιαμς για τη διαχείριση της απώλειας του μπαμπά της.

Διαβάστε επίσης:

Ιλένια Ουίλιαμς: «Όταν μας έδωσαν χρονικό περιθώριο για τον πατέρα μου παραιτήθηκα από τη δουλειά»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ