Ερωτική μετανάστρια έγινε η δημοσιογράφος του Star Ελισάβετ Κυρίτση που παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Μιον Τσολ στη Νότια Κορέα. Η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Δευτέρας 16/5 στο [email protected], όπου η δημοσιογράφος μίλησε για τον γάμο της και έδειξαν και πλάνα από την τελετή, που ετοιμάστηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

«Ωραία αισθάνομαι, μου έχει φύγει ένα μεγάλο άγχος. Τις προηγούμενες ημέρες αλλού πατούσα, αλλού βρισκόμουν. Εδώ τα ετοιμάζεις όλα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Προσκλητήρια, ηλεκτρονικά, στους φίλους στείλαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κάτι που εμένα με άγχωσε. Τελικά, πήγαν όλα καλά. Ο γάμος έγινε σε μία πανσιόν η οποία είχε τρία παραδοσιακά σπίτια. Ήρθε ο κόσμος, φάγαμε, κάναμε τα δικά μας, γιατί ο σύντροφός μου είναι και αθλητής του ζίου ζίτσου», ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Κυρίτση.

Η ίδια αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής πώς είναι ένας γάμος στην Νότια Κορέα και είπε: «Δεν υπάρχει ιερέας, δεν υπάρχει θρησκευτική τελετή. Κάποιος κάνει το πρόγραμμα, είναι ο παρουσιαστής, έχει τη σκαλέτα του γάμου όπου λέει “τώρα το ζευγάρι θα ανταλλάξει τα δαχτυλίδια”. Η πεθερά μου ήταν πολύ συγκινημένη, κόψαμε την τούρτα μας, ήπιαμε τη σαμπάνια μας και δεν είχε γλέντια και χορούς, όπως είναι στην Ελλάδα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως εξήγησε ο γάμος της με τον σύντροφό της, είναι καταχωρημένος στα χαρτιά στις 17 Δεκεμβρίου και αυτό που έγινε το περασμένο Σάββατο 14/5 ήταν η τελετή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ