Η Ελίνα Καντζά είναι καλεσμένη στο «Ζήσε αλλιώς» της Πέμπτης και μοιράζεται τη δική της εμπειρία από το χειρουργείο που έκανε στο κότσι στα πόδια της. 

«Από τα 20 μέχρι τα 30 άρχισε να αλλάζει πολύ το δεξί μου πόδι, το δεξί κότσι. Έλεγα αν είναι από τώρα τόσο μεγάλο, τι θα κάνω αργότερα» περιγράφει αρχικά. Η Ελίνα Καντζά εξηγεί ότι πονούσε πάρα πολύ.

«Έκανα υπομονή. Ήταν και τα χρόνια που δούλευα τόσο πολύ που δεν είχα την πολυτέλεια να σταματήσω. Ούτε το σκεφτόμουν ούτε ήξερα ότι υπάρχει και τρόπος να το λύσεις αυτό», ανέφερε στη συνέχεια.

Τι θα δούμε σήμερα στο «Ζήσε αλλιώς»

Πώς θεραπεύεται το κότσι; Ο χειρουργός ορθοπεδικός Αντώνης Παρτσινέβελος αναφέρει τις πιθανότητες επιτυχίας μιας συντηρητικής θεραπείας καθώς και πότε κρίνεται αναγκαίο το χειρουργείο.

Ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγει κάποιος που έχει συμπτώματα σπαστικής κολίτιδας; Ο Κωνσταντίνος Ξένος μας λέει ποια είναι η σωστή διατροφή για τη σπαστική κολίτιδα.

Υπάρχει θεραπεία για τις πανάδες; Ο δερματολόγος Νικόλαος Πουλαντζάς καταρρίπτει τους μύθους αναφορικά με τις πανάδες του δέρματος και δίνει χρήσιμες συμβουλές για την πρόληψή τους.

Πότε οι ορμόνες κάνουν «πάρτι»; Η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Αρετή Βεργούλη μας εξηγεί γιατί «τρελαίνονται» οι ορμόνες μιας εγκύου, καθώς και για το αν είναι φυσιολογικές οι ψυχολογικές αλλαγές που βιώνει μια έγκυος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ