Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) θέλησε να πει ένα «ευχαριστώ» στον Νίκο Κοκλώνη για τη στήριξη στο έργο της. To J2US έριξε αυλαία για 6η σεζόν και ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από το φαντασμαγορικό σόου, στήριξε φέτος τη σπουδαία αποστολή της ΕΛΕΠΑΠ.

Μετά τον μεγάλο τελικό ο Νίκος Κοκλώνης εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά του, ενώ ευχαρίστησε τους παίκτες, τους κριτές και έκανε μια συγκινητική αναφορά στην ΕΛΕΠΑΠ.

«Φέτος το J2US στηρίζει τη σπουδαία αποστολή της ΕΛΕΠΑΠ και θέλω να ευχαριστήσω τα υπέροχα γενναία παιδιά που ήταν χθες μαζί μας στο πάρτι μας! Με συγκινήσατε αφάνταστα με την αγάπη σας», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Νίκος Κοκλώνης: Η ανάρτηση μετά το τέλος του J2US και η συγκινητική αναφορά στον Δημήτρη Κόκοτα – «Ανυπομονώ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!»

Με τη σειρά της η ΕΛΕΠΑΠ και η Γενική Γραμματέα του Δ.Σ., κυρία Ιζαμπέλλα Κόβα, που παρακολούθησαν από κοντά τον Μεγάλο Τελικό του J2US, είπαν ένα δημόσιο «ευχαριστώ» στον Νίκο Κοκλώνη με μια ανάρτηση στο Instagram.

«Τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, μαζί με τη Γενική Γραμματέα του Δ.Σ., κυρία Ιζαμπέλλα Κόβα, παρακολούθησαν από κοντά τον Μεγάλο Τελικό του J2US με παρουσιαστή το Νίκο Κοκλώνη!

Το Just The 2 Of Us, μέσα από τη συχνότητα του Αlpha tv στήριξε για 2η χρονιά το πολυετές έργο της ΕΛΕΠΑΠ! Ευχαριστούμε για όλα Just the 2 Of Us!», αναφέρει η ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης:

J2US – Τελικός: Λύγισαν πάνω στη σκηνή ο Σωτήρης και ο Φειδίας

Δέσποινα Βανδή: Η αναφορά της στον Βασίλη Μπισμπίκη στον τελικό του J2US – «Ο δικός μου έρωτας έμεινε στην Κρήτη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ