Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράζεται συχνά τις αναμνήσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, τις συνοδεύει με συγκινητικά κείμενα περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε. Σειρά είχα οι φωτογραφίες από την προετοιμασία της ως νύφη. Η οικοδέσποινα του «Mega καλημέρα» ήταν έγκυος στην Αλεξάνδρα όταν παντρεύτηκε με τον Θοδωρή Μαροσούλη. Σήμερα γιορτάζουν την 5η τους επέτειο.

«Η προετοιμασία μου ως “νύφη”! Στις 13:28 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από την δίλεπτη πολιτική τελετή που μας πέρασε στα αρχεία του κράτους ως “παντρεμένους”» έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη. «Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια… μισή δεκαετία. Κοιτώ τις φωτογραφίες και είναι σαν χθες. Δεν θα άλλαζα τίποτα».

«Ούτε το νυφικό στο χρώμα της πούδρας, ούτε τα φλατ παπούτσια, ούτε το φτερό στο κεφάλι, ούτε την υπνηλία, ούτε το μέρος που έγινε η τελετή. Η Αλεξάνδρα ένας από τους μάρτυρες, 5,5 μηνών έγκυος. Στη φωτογραφία με τον μπαμπά δεν με λες κ κούκλα αλλά ξέρετε τι αδυναμία έχω στα αυθόρμητα. Είναι από τις αγαπημένες μου όχι γιατί είναι αριστούργημα αλλά γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι λέγαμε εκείνη την ώρα» περιγράφει η παρουσιάστρια του Mega.

Το νυφικό φόρεμα της Ελεονώρας Μελέτη είχε την υπογραφή της Λένας Κατσανίδου ενώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Πάνος Καλλίτσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ