Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 χρόνων άφησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Rock FM, Γιώργος Μελισσινός. Ο ίδιος είχε υπάρξει η φωνή του Big Brother ενώ είχε συμμετάσχει σε πολλά διαφημιστικά σποτ.

Την είδηση του θανάτου του Γιώργου Μελισσινού έκανε γνωστή η Lifo και επιβεβαιώθηκε από τον Rock FM, στον οποίο εργαζόταν μέχρι σήμερα.

Ο Γιώργος Μελισσινός όταν δεν έκανε εκπομπές στον Rock FM σκηνοθετούσε ή βρισκόταν πίσω από την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, διαφημιστικών σποτ και (σπάνια) video clip. Έγραφε σενάρια και κατά καιρούς έγραφε σε περιοδικά και εφημερίδες.

Άρχισε να παίζει κιθάρα, κλασικά με ένα σκουπόξυλο, σε ηλικία μόλις επτά χρονών και μέχρι τα έντεκά του κατάφερε να παίζει κανονικά. Ραδιόφωνο έκανε για πρώτη φορά σε μια ταράτσα στην Ηλιούπολη, γύρω στα δεκατρία του μαζί με έναν συνομήλικο.

Αργότερα, ο Γιώργος Μελισσινός αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο και για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο, και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο.

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον Rock FM και είχε αποτελέσει τη φωνή του Big Brother στο reality εγκλεισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ