Ο Τάσος Αρνιακός μας ενημερώνει καθημερινά για τον καιρό μέσα από την συχνότητα του Ant1.

Ο άνθρωπος που κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στα δελτία καιρού, αποδεικνύοντας πως ακόμη και ένας άντρας μπορεί να δείχνει τόσο ευχάριστος όσο μια γυναίκα, μιλώντας για καταιγίδες και καύσωνα, πέρα από ένας καλός επαγγελματίας είναι και ένας σωστός οικογενειάρχης.

Ο μετεωρολόγος είναι παντρεμένος πάνω από 25 χρόνια με τη σύζυγό του, Μαρί, και μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Γιώργο και τον Σπύρο. Δύο αγόρια που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα, καθώς είναι άκρως γοητευτικοί και διαθέτουν καλογυμνασμένα σώματα.

Σπύρος Αρνιακός
Γιώργος Αρνιακός

Ο Γιώργος δουλεύει σε πολυεθνική εταιρία στον τομέα του marketing και των πωλήσεων, ενώ έχει υπάρχει και πρωταθλητής κολύμβησης. Από την άλλη, ο Σπύρος είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως προπονητής κολύμβησης.

Σπύρος Αρνιακός
Γιώργος Αρνιακός

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day τον Δεκέμβριο του 2020, ο Σπύρος είχε εξομολογηθεί: “Είμαστε πολύ δεμένα αδέλφια. Ο ένας θέλει το καλό του άλλου σίγουρα. Ότι προβλήματα έχω τα συζητάω πρώτα με τον αδερφό μου και μετά με τους γονείς μου…‘.

Ο Γιώργος, από την άλλη, είχε δηλώσει: “Δεν μπορούσα να έχω καλύτερο αδερφό από τον Σπύρο. Του το έχω πει. Γενικά είμαστε πολύ αγαπημένοι. Έχει κοινά στοιχεία μ’ εμένα και ταυτόχρονα διαφορετικά, οπότε με αλληλοσυμπληρώνει…“.

Στην ίδια συνέντευξη, είχαν μιλήσει και για την προσωπική τους ζωή. Ο Γιώργος Αρνιακός είχε αποκαλύψει πώς έχει σχέση εδώ και 6 χρόνια, ενώ ο Σπύρος Αρνιακός αποκάλυψε ότι συμβουλεύεται τον αδελφό του στα προσωπικά του.

Αξίζει να σημειωθεί πώς και ο Γιώργος Αρνιακός κάνει… θραύση στο Instagram, έχοντας πάνω από 18 χιλιάδες followers, ενώ ο Σπύρος -πιο καινούριος στο δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης- μετρά περίπου 2.600 followers.

Φωτογραφίες: Instagram/georgearniakos – spyrus_arniak

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ