Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική δωρεά προχώρηση η δούκισσα Κάθριν μετά τη solo εμφάνιση με την πριγκίπισσα Σάρλοτ σε επίσημη έξοδο., Η 7χρονη συνόδευσε μονη τους γονείς της πρίγκιπα Γουίλιαμ και δούκισσα Κάθριν στους αγώνες της Κοινοπολιτείας και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Για την ξεχωριστή αυτή εμφάνιση η δούκισσα Κάθριν επέλεξε ένα λευκό σύνολο Alexander McQueen (που είχε φορέσει νωρίτερα στο ταξίδι της στην Καραϊβική). Το σύνολό της συμπλήρωσαν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα κόσμημα στον λαιμό της του οίκου Mappin & Webb.

Η Δούκισσα Κάθριν στη solo εμφάνιση της Σάρλοτ χωρίς τα αδέλφια της. (The Mega Agency)

Τασυγκεκριμένα κοσμήματα έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία για τη δούκισσα Κάθριν καθώς είχε επιλέξει να τα φορέσει στη βάφτιση της κόρης της, Σάρλοτ.

Η δούκισσα Κάθριν στη βάφτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ. (Abaca)

Θέλωντας να τιμήσει όμως τη μικρή πριγκίπισσα που πήγε μαζί με την ίδια και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στην αθλητική διοργάνωση – χωρίς τα αδέλφια της- η δούκισσα Κάθριν αποφάσισε να κάνει δωρε΄λα τα συγκεκριμένα κοσμήματα.

Έτσι, η δούκισσα Κάθριν δώρισε τα λαμπερά της κοσμήματα Mappin & Webb για τους σκοπούς της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μάλιστα, η αξία του ζευγαριού σκουλαρικιών Mappin & Webb ‘Empress’ Diamond Carriage Earrings ανέρχεται στις 3.750 λίρες και το αντίστοιχο κολιέ Empress Mini White Gold & Diamond Pendant στις 2.000 λιρες.

Η κίνηση της δωρεάς τους, ωστόσο, ήταν συμβολική από τη δούκισσα του Κέιμπριτζ που θέλησε να μείνει αξέχαστη αυτή η μέρα σε όλη την οικογένεια, μιας και η μικρή της έκανε μια από τις πιο ξεχωριστές επίσημες εξόδους της.

Φωτογραφίες: The Mega Agency, Abaca.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ