Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς πριν από την πρεμιέρα του και αναφέρθηκε στο άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά και στην αγωγή ύψους 300.000 ευρώ που δέχθηκε από το νυχτερινό κέντρο που ήταν να εμφανιστεί.

Μιλώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο Διονύσης Σχοινάς ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια κόντρα με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τα εξώδικα που έχει ανταλλάξει είναι με το νυχτερινό κέντρο και όχι με τον τραγουδιστή.

«Έχω στεναχωρηθεί πολύ με την υπόθεση με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Έχουν γράψει παντού ότι ανταλλάσσω εξώδικα με τον Γιώργο, ενώ δεν γίνεται με τον Γιώργο, αλλά με το μαγαζί και αυτό γίνεται από εγωισμό και μόνο και από τις δύο πλευρές. Ένα σχήμα χάλασε δεν έγινε κάτι σημαντικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σχοινάς.

Και συνέχισε: «Ούτε με τον Γιώργο έχω θέμα, ούτε με την επιχείρηση αλλά τώρα έγινε. Υποχώρησα γιατί συνέβησαν κάποια πράγματα στα οποία δεν ήμουν μπροστά και δεν αποφασίσαμε μαζί, τα πήραν και εκείνοι εγωιστικά και έγινε ότι έγινε. Πιστεύω ότι όλα θα λυθούνε με ήσυχο τρόπο. Θα τα βρούμε γιατί δεν υπάρχει λόγος για όλα αυτά».

Τέλος, στην ερώτηση «αν η Καίτη Γαρμπή στενοχωρήθηκε με την κατάσταση» ο Διονύσης Σχοινάς απάντησε: «Εννοείται. Με την Καίτη είμαστε μια γροθιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ