Για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή της Κυριακής «Καλύτερα δε γίνεται».

«Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει τη δική του αναπνοή, αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα, αλλά θέλει αρκετό χρόνο σιγά σιγά για να μιλήσει και να αποκατασταθεί η υγεία του. Δεν έχει σημασία πόσος χρόνος πέρασε. σε αυτά τα περιστατικά ο κάθε οργανισμός είναι ιδιαίτερος και θέλει τον χρόνο του» δήλωσε η Ματίνα Παγώνη στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ μίλησε στην ίδια εκπομπή και για τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο μετά από εγκεφαλικό. «Είναι και οι δυο Δημήτρηδες αγαπητοί. Ευτυχώς πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο και η ομάδα έδρασε πολύ γρήγορα, είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά, θέλει τον χρόνο του, να πάει σπίτι του και πάνω από όλα ο κόσμος να ξέρει ότι πρέπει να προσέχουμε την αύξηση του βάρους, τον διαβήτη, την υπέρταση… Τα αγγειακά εγκεφαλικά, θέλουν τον χρόνο τους, πρέπει να περάσουν κάποια 24ωρα και σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του».

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: 40 ημέρες στην εντατική – Γιατί «πάγωσε» προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ