Οι Onirama και η Δήμητρα Γαλάνη γίνονται συνοδοιπόροι στον μαγικό κόσμο της «Κουτσής Κιθάρας». Η σπουδαία ερηνεύτρια και το αγαπημένο συγκρότημα συναντιούνται μουσικά για πρώτη φορά και δίνουν νέα πνοή σε ένα από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου.

Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική συνεργασία-σταθμός στην καλλιτεχνική πορεία των Onirama, με αφορμή τον επερχόμενο δίσκο τους, «Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους», ο οποίος θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2021. 

Η συνύπαρξή τους αποτυπώνεται και στο music video του τραγουδιού, όπου ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Δήμητρα Γαλάνη τραγουδούν μαζί, για έναν γαλάζιο ουρανό και μια κουτσή κιθάρα…

Η «Κουτσή Κιθάρα», σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, μέσα από τη νέα εκτέλεση των Onirama, συνεχίζει να δημιουργεί όμορφες εικόνες και να ξυπνάει συναισθήματα νοσταλγίας, με την  τόσο οικεία, θερμή φωνή της Δήμητρας Γαλάνη.

Το okmag σας παρουσίασε λίγες μέρες νωρίτερα την ιστορία πίσω το τραγούδι και backstage από τα γυρίσματα του music video που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα και έχει ήδη εκτοξευθεί views.

Δείτε το music video με το οποίο συνοδεύτηκε η κυκλοφορία του κομματιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ