Μια δήλωση όλο νόημα έκανε η Καίτη Γαρμπή στη συνέντγγευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Αντώνη Ρέμο, λίγο πριν από την πρεμιέρα τους. Οι δυο καλλιτέχνες θα συνεργαστούν φέτος και δηλώνουν πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ωστόσο, το άδοξο τέλος της συνεργασίας του συζύγου της Καίτης Γαρμπή, Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τα εξώδικα που αντάλλαξε το ζευγάρι με το νυχτερινό κέντρο, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Όταν μιλάμε για τον Αντώνη το πρώτο που λέμε είναι ότι είναι το καλύτερο παιδί. Δεν είναι τυχαίο, για αυτό και είμαι ευτυχισμένη που θα συνεργαστώ μαζί του. Αποδίδει στον συνάδελφό του αυτό που του πρέπει, αυτό που του αξίζει, ξέρει να σέβεται τον συνάδελφο του, να τον εκτιμά και ίσως να τον βάζει σε μια θέση καλύτερη από τη δική του με μεγαλοσύνη και γενναιοδωρία. Σε αγαπάμε μωρέ».

Στη συνέχεια, η Καίτη Γαρμπή απάντησε στην ερώτηση του Αντώνη Ρέμου για το τι θα έλεγε στον εαυτό της πριν από 25 χρόνια: «Θα της έλεγα ότι τα έχει κάνει καλά όλα και ότι αυτή η δουλειά θέλει ήθος, αξιοπρέπεια, να σέβεσαι τον ασυνάδελφο και τον εαυτό σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ