Για τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε η Νεφέλη Ορφανού και δίχασε με τα λεγόμενά της. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως στο παρελθόν ο Πέτρος Φιλιππίδης την είχε βοηθήσει οικονομικά και αυτό δεν το ξεχνά και αποκάλυψε πως τόσο για εκείνον όσο και για τον Δημήτρη Λιγνάδη έχει τι καλύτερες εντυπώσεις.

Οι δηλώσεις της, ωστόσο, προκάλεσαν αντιδράσεις από τους συμμετέχοντες στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου φιλοξενήθηκε.

Συγκεκριμένα η Νεφέλη Ορφανού ανέφερε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, ούτε θέλω να το ψάξω και ούτε και με ενδιαφέρει. Με τον Πέτρο ήταν μια εποχή που κάτι έχει συμβεί και είχα πολλά χρέη και μου είπε ο δικηγόρος μου πως αν δεν δώσω κάποια, μπαίνω φυλακή. Κλείστηκα στο καμαρίνι και πλάνταξα στο κλάμα.

Εκείνη την ώρα μπήκε Πέτρος μου λέει “τι συμβαίνει ποιος σε πείραξε;”. Μου έδωσε διπλό μισθό και όταν πήγα να του τα δώσω, μου τα πέταξε. Δεν θέλω να κατηγορήσω ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη διαδικασία. Έχω δει όμως και το “Πέτρο τι κάνεις;” Ο Πέτρος τι να σου κάνει μετά από αυτό;».

Και συνέχισε: «Εγώ αυτά τα πράγματα τα είχα διαχωρισμένα. Εγώ γιατί δεν υπέστη βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν στην κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Μου πρότειναν και εμένα να βγούμε αλλά έλεγα πως είμαι σε σχέση. Οπότε, εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τους δύο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ