Τον τελευταίο χρόνο, η Χριστίνα Κοντοβά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στην Ουγκάντα και ο λόγος δεν είναι άλλος από την μικρή Έιντα. Όπως η ίδια αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πήρε την μεγάλη απόφαση να γίνει μητέρα ενός ανάδοχου κοριτσιού, για τo οποίo έχει ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθέτησής τoυ.

“Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα έως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου… Σε αυτό τα «ταξίδι», από την αρχή, είναι δίπλα μας ο Τζώνη”, είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων η ίδια.

Στα τέλη Απριλίου, η Χριστίνα Κοντοβά είχε επιστρέψει για λίγο στην Ελλάδα, προκειμένου να διευθετήσει κάποιες επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε πίσω στην Ουγκάντα έχοντας μαζί της και την αδερφή της, Μπέττυ. Την αποκάλυψη, μάλιστα, είχε κάνει η ίδια μέσω Instagram, δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία τους.

Εδώ και ένα μήνα, η σχεδιάστρια βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, όπου συνδυάζει δουλειά και διακοπές, μακριά όμως από την μικρή Έιντα, που τόσο της λείπει.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο κάνοντας βουτιές στα γαλάζια νερά του Αιγαίου και παραδίνοντας μαθήματα στιλ με κάθε εμφάνισή της στο νησί των Ανέμων.

Ως λάτρης του Instagram δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της εκεί. Ας δούμε μερικές από αυτές:

Φωτογραφίες: Instagram/ckontova

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ