Πριν από μόλις έναν μήνα καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ωστόσο τώρα φαίνεται πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ο χωρισμός τους έρχεται έπειτα από φήμες περί απιστίας!

Ο Νεϊμάρ και κοπέλα του Μπρούνα Μπιανκάρντι δεν είναι ζευγάρι. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής και η 29χρονη influencer έγιναν γονείς στις 7 Οκτωβρίου, όταν γεννήθηκε η κόρη τους Μέιβι λέγοντας ότι το νεογέννητό τους «ήρθε για να ολοκληρώσει τη ζωή μας».

Ο χωρισμός τους έρχεται έπειτα από φήμες ότι το ζευγάρι τις τελευταίες εβδομάδες ότι δεν είναι πλέον μαζί, και εν μέσω φημών ότι ο Νεϊμάρ ήταν άπιστος.

Ο τρόπος που ανακοινώθηκε ο χωρισμός από τη Μπρούνα Μπιανκάρντι

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Μπρούνα Μπιανκάρντι επιβεβαίωσε την είδηση, καθώς είπε: «Αυτό είναι ένα ιδιωτικό θέμα, αλλά επειδή συχνά συνδέομαι με ειδήσεις, υποψίες και αστεία, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν έχω σχέση. Είμαστε οι γονείς της Mavie και αυτός είναι ο λόγος της σχέσης μας. Ελπίζω να μην με συνδέετε πια με τις ειδήσεις τόσο συχνά. Ευχαριστώ.»

Ο Νεϊμάρ είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι είναι άπιστος τον τελευταίο καιρό, καθώς είχαν έρθει στο φως πλάνα με τον ίδιο να κάνει πάρτι με δύο διαφορετικές γυναίκες σε ένα ισπανικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Επιπλέον, ένα ρεπορτάζ στο BILD ισχυρίστηκε μάλιστα ότι με την Μπρούνα είχε ένα περίεργο σεξουαλικό συμβόλαιο που επέτρεπε στον Νεϊμάρ να φλερτάρει και να κοιμάται με άλλες γυναίκες.

Μάλιστα αναφέρονταν συγκεκριμένοι όροι που φημολογούνταν ότι είχε το συμβόλαιο. Αυτό περιλάμβανε ότι ο Βραζιλιάνος δεν είχε δικαίωμα να φιλά γυναίκες στο στόμα, έπρεπε να χρησιμοποιεί προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του σεξ και ότι η σχέση πρέπει να παραμείνει μυστική.

Λέγεται επίσης ότι ζήτησε γυμνές φωτογραφίες από το αστέρι του βραζιλιάνικου OnlyFans, Αλάιν Φαρίας και τότε εκείνη δημοσίευσε τα στιγμιότυπα της συνομιλίας της με τον Νεϊμάρ.

Διαβάστε επίσης: Νεϊμάρ – Μπρούνα Μπιανκάρντ: Έγιναν γονείς!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ