Η Ελίζα Χάτον που σήμερα είναι 57 ετών, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν ο αγαπημένος της, Μπράντον Λι πέθανε πριν από 28 χρόνια στα γυρίσματα της ταινίας «κοράκι» όταν δέχτηκε μία σφαίρα. Η ίδια δεν είχε αναφερθεί ποτέ ως τώρα στον χαμό του ηθοποιού αλλά θέλησε να μιλήσει με αφορμή τον τραγικό θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς που έσβησε στα γυρίσματα της ταινίας Rust, όταν το όπλο που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε.

Μιλώντας στο People είπε:
«Πριν από 28 χρόνια είχα συγκλονιστεί από το σοκ και το πένθος της απώλειας της αγάπης της ζωής μου, του Μπράντον Λι κι ήταν τόσο παράλογο αυτό. Η καρδιά μου πονάει τόσο πολύ για την Χαλίνα Χάτσινς, τον σύζυγό της και τον γιο της και όσους άφησε πίσω της σε αυτή την αναπόφευκτη τραγωδία. Αυτοί που είναι σε θέση να κάνουν αλλαγές να σκεφτούν εναλλακτικές αντί για τα αληθινά όπλα στα γυρίσματα».

Μάλιστα, λίγες ώρες ανέβηκε στο Instagram ένα στιγμιότυπο με την ίδια και τον Μπράντον Λι, την ημέρα των αρραβώνων τους στην Βενετία το 1992. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα όπλο στα γυρίσματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ