Πατέρας για έβδομη φορά έγινε ο Μπόρις Τζόνσον. Η σύζυγος του Βρετανού πρωθυποργού, Κάρι Σίμοντς έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Η κόρη τους γεννήθηκε σήμερα Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου.

«Ο Πρωθυπουργός και η κυρία Τζόνσον είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη γέννηση ενός υγιέστατου κοριτσιού σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Η μητέρα και η κόρη χαίρουν υγείας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού. «Το ζευγάρι θα ήθελε να ευχαριστήσει την εξαιρετική μαιευτική ομάδα του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξή τους».

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Γουίλφρεντ τον Απρίλιο του 2020.

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς σε επίσημη εμφάνιση τον περασμένο Οκτώβριο. (Getty Images)

Ο Μπόρις Τζόνσον έχει ακόμα πέντε παιδιά από προηγούμενους γάμους και σχέσεις. Το 2009 απέκτησε μια κόρη κατά τη διάρκεια εξωσυζυγικής σχέσης με τη σύμβουλο Τέχνης Ελεν Μάκινταϊρ ενώ έχει και τέσσερα παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του, τη δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ.

Τo value-for-money στυλ της συζύγου του Μπόρις Τζόνσον

Με την Κάρι Σίμοντς παντρεύτηκε σε μυστική τελετή. Η επιλογή του haute couture νυφικού της ήταν το highlight της όλης φιλοσοφίας της συζύγου του πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, αφού δεν δίστασε να δείξει την προτίμησή της στην όλο και πιο ανερχόμενη τάση του fashion rental. Η είδηση πως νοίκιασε το (αξίας £2.870) ελληνικής υπογραφής Christos Costarellos φόρεμά της από το mywardrobehq δίνοντας £45 για τη μεγάλη ημέρα του γάμου της έκανε τον γύρο του κόσμου και την ίδια τη «βασίλισσα» της βιώσιμης μόδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ