Ο Μπαράκ Ομπαμα επισκέπεται την Ελλάδα για τη συμμετοχή του στο SNF Nostos Conference (21-23/6) όπου θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών.

Σύμφωνα με το protothema.gr ο Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να φιλοξενηθεί μαζί με τη σύζυγό του, Μισέλ, στην Αντίπαρο στη βίλα του Τομ Χανκς όπου εκεί βρίσκονταν ήδη 35 Αμερικανοί πράκτορες και μέλη της ασφάλειας του πρώην πλανητάρχη προκειμένου να οργανώσουν το ταξίδι του.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στο ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη δεν αποκλείεται το ζεύγος Ομπάμα να δώσει το παρών στον γάμο του Αντώνη Λιβέρη με την Αμέλια ΜακΚίνον στο Καστελόριζο το Σάββατο 17 Ιουνίου.

Ο πατέρας του Αντώνης Λιβέρης υπήρξε σύμβουλος του Ομάμα και στον γάμο αναμένονται ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου από Αμερική, Αυστραλία και Ελλάδα, αλλά και προέδρους κρατών, με τους οποίους συνδέεται με φιλικούς δεσμούς.

Οι Ομπάμα είναι στενοί φίλοι με τους Χανκς

Όσον αφορά την φημολογούμενη άφιξη του πρώην πλανητάρχη και της συζύγου του στην Αντίπαρο, το βέβαιο είναι ότι τα ζεύγη Χανκς και Ομπάμα δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνουν μαζί διακοπές καθώς συνδέονται με στενή φιλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ