Η Αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από ανησυχία θαυμαστών της ποπ σταρ για την κατάστασή της. Οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς πίστεψαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την τραγουδίστρια αφού εξαφανίστηκε ο λογαριασμός της στο Instagram. Κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές. Έτσι κάλεσαν τους αστυνομικούς ώστε να μπορέσουν να ελέγξουν αν κινδύνευε.

Πηγές από την Αστυνομία που επικαλείται το TMZ μεταφέρουν ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram κάποια στιγμή τις τελευταίες 12 ώρες. Για κάποιον λόγο, αν και η τραγουδίστρια συχνά το κάνει αυτό, οι θαυμαστές τρόμαξαν. Πίστεψαν ότι αυτή η κίνηση σήμαινε ότι η Μπρίτνεϊ αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και κάλεσαν στο γραφείο του σερίφη της Ventura Co.

Οι αστυνομικοί μεταβήκαν στο σπίτι της ποπ σταρ και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε λόγος να πιστεύουν ότι βρισκόταν σε κίνδυνο. Δεν είναι σαφές αν μίλησαν απευθείας μαζί της ή αν κάποιος άλλος τους διαβεβαίωσε ότι ήταν καλά.

Το περιστατικό έρχεται περίπου δύο εβδομάδες από ένα άλλο κατά το οποίο η Μπρίτνεϊ εθεάθη σε ένα τοπικό εστιατόριο όπου μάρτυρες μας λένε ότι είχε ένα «μανιακό» επεισόδιο.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρισκόταν σε εστιατόριο του Λος Άντζελες μαζί με τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι, και τον σωματοφύλακά της. Η ίδια δεν άργησε να καταλάβει ότι οι θαμώνες τη τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο με αποτέλεσμα να αναστατωθεί ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεκίνησε να φωνάζει και να μιλάει ασυνάρτητα ενώ ο σύζυγός της δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του επιλέγοντας να εξαφανιστεί από το εστιατόριο.

Ο τραγουδίστρια συνέχισε να φωνάζει και να μιλάει μόνη της όταν τελικά ο σωματοφύλακάς της κατάφερε να την πάρει να φύγουν ενώ λίγο αργότερα επέστρεψε μόνος του για να πληρώσει τον λογαριασμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ