Ήταν ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου του 2021 όταν το νήμα της ζωής του τράπερ Mad Clip κόπηκε απότομα σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη. Η αδελφή του Άσπα τον θυμάται γράφοντας λόγια που συγκινούν και εύχεται να είναι χαρούμενος για εκείνη.

«Αδελφέ μου πέρασαν δύο χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, την αγάπη σου τα αστεία σου. Εύχομαι από εκεί ψηλά να με βλέπεις και να είσαι περήφανος για εμένα. Θα σε αγαπώ και θα σε τιμώ μέχρι την τελευταία μου μέρα. Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε σε μήνυμά της στο Instagram.

(Instagram/aspaofficial)

«Ο αδελφός μου πίστευε πολύ σε μένα. Το πλάνο που είχαμε ήταν να με βοηθήσει και να δημιουργήσουμε και κομμάτια μαζί. «Πάμε να τους τα πάρουμε όλα» μου έλεγε. Αλλά θα σου πω κάτι, μακάρι να μην τον έχανα ποτέ, και ας μη γινόμουν τραγουδίστρια», είχε εκμυστηρευτεί η τραγουδίστρια στο ΟΚ! τον περασμένο Φεβρουάριο για τον Mad Clip.

Επιπλέον είχε αναφέρει: «Είμαι πολύ περήφανη για το έργο που άφησε. Τον αγαπάει πολύ ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που απαλύνει λίγο τον πόνο που αισθάνομαι. Δεν είναι εύκολο να βρίσκομαι σε ένα μαγαζί και να ακούω τα τραγούδια του. Είναι πολύ νωπό ακόμα. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια απώλεια, δεν ξέρω αν γίνεται σε όλους όταν χάνουν έναν δικό τους άνθρωπο, αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω μια στιγμή. Όλες έχουν μια πολύ σημαντική θέση στην καρδιά μου. Για τον κόσμο ήταν ο Mad Clip, για εμένα ήταν ο αδελφός μου».

Διαβάστε επίσης:

Mente Fuerte: Τίμησε τον αείμνηστο φίλο του Mad Clip κάνοντας τατουάζ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ