Το Dancing With The Stars ήρθε για να ξεσηκώσει τις Κυριακές μας με τις χορευτικές φιγούρες των διαγονιζόμενων αλλά και τα τραγούδια που τις ντύνουν. Τα ζευγάρια δίνουν τον καλύτερό τους ευατό για να κερδίσουν την κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό που ψηφίζει για το ποιος θα συνεχίσει να χορεύει στο παρκέ. Κι ενώ κάποιοι από τους παίκτες γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο χορευτικό σόου, υπάρχει κι ένας έρωτας στο πλατό του DWTS.

Πρόκειται για τον Τηλέμαχο Φάτση και την Ελισάβετ Μαντάνη. Οι δύο χορευτές είναι οι παρτενέρ της Βικτόρια Χίσλοπ και του Έντουαρντ Στεργίου αντίστοιχα.

Βικτόρια Χίσλοπ – Τηλέμαχος Φάτσης

Έντουαρντ Στεργίου – Ελισάβετ Μαντάνη

Ο έρωτας τους γεννήθηκε πολύ πριν το DWTS. Οι δύο χορευτές από τον Βόλο μετρούν πολλά χρόνια σχέσης. Δεν είναι μόνο ζευγάρι στη ζωή αλλά και στην χορευτική τους καριέρα και μάλιστα έχουν διεθνείς διακρίσεις.

Χόρεψαν για πρώτη φορά μαζί τον Αύγουστο του 2012 στο Χόρτο Πηλίου. Μετρούν πια δεκάδες συμμετοχές και διακρίσεις σε χορευτικούς αγώνες, τόσο στην Ελλάδα -με χρυσά και αργυρά μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα- όσο και στο εξωτερικό.

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού στα social media τους

Τηλέμαχος Φάτσης

Ασχολείται με τον χορό από την ηλικία των 15 ετών. Έχει συμμετάσχει και έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς και πρωταθλήματα χορού, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική. Θεωρεί την πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του τη συμμετοχή του στον παγκόσμιο διαγωνισμό χορού στο Blackpool. Ο χορός τον έχει βοηθήσει να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και να βελτιώσει τον τρόπο που σκέφτεται. Με τη συμμετοχή του στο Dancing With The Stars θέλει να κάνει τους ανθρώπους να αγαπήσουν τον χορό αφού, όπως λέει, «όλοι μπορούν να χορέψουν». 

Ελισάβετ Μαντάνη 

Είναι δασκάλα χορού. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς και έχει ξεχωρίσει κατακτώντας υψηλές θέσεις.  Ο χορός είναι η ζωή της και δεν σταματά στιγμή να προπονείται, να δουλεύει σκληρά και να εξελίσσεται. Με τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars θέλει να μάθει ο κόσμος ότι όλοι μπορούν να χορέψουν, τόσο οι μικροί όσο και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Με τους μαθητές της είναι πολύ απαιτητική αλλά δεν γίνεται αυστηρή, αφού αυτό που ζητά από τον καθένα είναι να νιώθει όμορφα και αφού αγαπήσει τη μαγεία του χορού να μη σταματά να χορεύει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ