Στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο Φανάρι, έγινε ο γάμος του Δημήτρη Πέλκα και της Κυβέλης Μάρδα. Ο ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε και η αγαπημένη του βρέθηκαν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την τελετή.

Τη νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο πατέρας της και πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας. Στους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν πολλοί γνωστοί ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές και δημοσιογράφοι αλλά και ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η δημοσιογράφος του ΟΚ! Μαρία Παπαϊωάννου.

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, που είναι παράγοντας του ποδοσφαίρου στη γειτονική χώρα, διατηρεί φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, o Ατζούν Ιλιτζαλί έχει φιλοξενήσει τον Δημήτρη Πέλκα και την Κυβέλη Μάρδα στο σπίτι του στο Μαϊάμι.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του okmag, ο ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη του έχουν βρεθεί και σε γυρίσματα του Survivor καθώς θέλησαν να δουν από κοντά το reality επιβίωσης.

Στα βίντεο που εξασφάλισε το okmag από τη γαμήλια δεξίωση βλέπουμε τον Ατζούν Ιλιτζαλί να διασκεδάζει με τα ελληνικά hits που ακούγονται. Ο ίδιος δεν έδωσε το «παρών» στο Πατριαρχείο αλλά μόνο στο γλέντι συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Ayca Cagla Altunkaya.

Να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Πέλκας και η Κυβέλη Μάρδα έκαναν τον αρραβώνα τους το περασμένο καλοκαίρι. Έτσι επισημοποίησαν τη σχέση τους που είχε ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη και συνεχίστηκε στην Κωνσταντινούπολη, μετά τη μεταγραφή του Δημήτρη στη Φενέρμπαχτσε.

Η Κυβέλη Μάρδα, η οποία είναι φοιτήτρια της Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ακολούθησε τον αγαπημένο της στην Τουρκία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ