Στο νησί της καρδιάς της επιστρέφει η Άννα Βίσση και ετοιμάζει μια συνεργασία έκπληξη με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στην Κύπρο. Η Ελληνίδα σταρ μαζί με τη μπάντα της θα βρεθεί στις «Notes Live» της Λεμεσού για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, όλο τον Σεπτέμβριο.

Μετά τις sold out συναυλίες της σε Ελλάδα, Αυστραλία και Αμερική, η Άννα Βίσση επιστρέφει στην Κύπρο κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο «Notes Live». Τις Κυριακές μαζί της στη σκηνή θα είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που εδώ και πολλά χρόνια καθιέρωσε το μαγαζί – σημείο αναφοράς της Κύπρου.

Rock glam ενέργεια, πάθος, λάμψη, αισθησιασμός, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες, εκρηκτικά συναισθήματα συνθέτουν το παζλ μιας ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας, που μόνο η Άννα με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους τους fans της! Μαζί της ο Νικόλας Ραπτάκης , η Νατάσα Μηνδρινού. Special Guest: Daphne Lawrence.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Άννα Βίσση και ο Παναγιώτης Τσεβάς. Την επιμέλεια του προγράμματος του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου έχει ο Νίκος Ορφανός. Μαζί του τις Κυριακές η Χριστίνα Κυριάκου.

Πριν από λίγες μέρες έγινε και η επίσημη φωτογράφιση με την Άννα Βίσση να εντυπωσιάζει για μια ακόμη φορά.

Μέσα στο καλοκαίρι η Άννα Βίσση έδωσε και μια μεγάλη συναυλία στη Μύκονο όπου βρέθηκαν πολλοί Έλληνες celebrities, αλλά και Vip από όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα μαζί της το καλοκαίρι ήταν και η κόρη της, Σοφία Καρβέλα με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τους γιους τους: Νίκο και Νέστορα.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ