Την απόλυσή του λόγω εγκυμοσύνης της συζύγου του καταγγέλλει μέσω Facebook ο ηθοποιός Άγγελος Ανδριόπουλος. Ο ηθοποιός τον οποίο φέτος είδαμε στη «Στοργή» και στο παρελθόν σε σειρές όπως οι «Άγριες Μέλισσες» και το «Κόκκινο ποτάμι» ανέφερε μέσω των social media ότι απολύθηκε από την καλοκαιρινή παράσταση που είχε κλείσει με την αιτιολογία ότι η σύζυγός του είναι έγκυος και ενδέχεται αυτό να βάλει σε κίνδυνο τις ημερομηνίες που θα ανέβει η παράσταση αν γεννήσει.

Η ανάρτηση – καταγγελία που έκανε ο Άγγελος Ανδριόπουλος

«Σε άλλα νέα, σήμερα απολύθηκα λόγω… εγκυμοσύνης. Να κλείνεις μια συμφωνία για καλοκαιρινή παράσταση, να δίνεις τα χέρια και δύο μήνες μετά, ύστερα από κάποιες πρόβες και ενώ έχεις δεσμεύσει την καλοκαιρινή σου περίοδο, να σε παίρνει ένα μεσημέρι τηλέφωνο η παραγωγή και να σου λέει ότι “ο σκηνοθέτης αποφασίζει να διακόψει την συνεργασία γιατί ανησυχεί ότι δεν θα βγάλεις την παράσταση σε περίπτωση που την συγκεκριμένη ημερομηνία γεννήσει η σύζυγός σου”.

Δυστυχώς λοιπόν, ενώ οι γυναίκες προσπαθούν ακόμα μετά από δεκαετίες να διεκδικήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και μετά -στην Ελλάδα του 2023- υπάρχουν και περιπτώσεις απολύσεων ανθρώπων που πρόκειται να γίνουν μπαμπάδες, με σκοπό να μη βλάψουν (με την χαρά τους;) «το καλό;», «τον στόχο;» μιας παράστασης», ανέφερε ο ηθοποιός στο μήνυμά του.

Σε άλλα νέα, σήμερα απολύθηκα λόγω… εγκυμοσύνης.Να κλείνεις μια συμφωνία για καλοκαιρινή παράσταση, να δίνεις τα…

Posted by Angelos Andriopoulos on Tuesday, May 23, 2023

Θυμίζουμε ότι ο Άγγελος Ανδριόπουλος παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι με την αγαπημένη του Βάλια Ψωμιάδη.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ