Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της το διάστημα που συμμετείχε στο reality «Φάρμα». «Φεύγοντας για τη ”Φάρμα” άφησα τον μπαμπά μου μια χαρά και δυστυχώς μετά επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Μου το έκρυψαν για να μην αναστατωθώ. Ο μπαμπάς μου ζήτησε από τη μαμά μου να μην μου πει τίποτα για την κατάσταση του γιατί ήξερε ποσό ήθελα να πάω στη ”Φάρμα”. Όταν μου τηλεφώνησε η μητέρα μου λέγοντας μου πως ο μπαμπάς μου διασωληνώθηκε για εμένα μπήκε τελεία», αποκάλυψε η τραγουδίστρια. Με αφορμή αυτό η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε και στη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ.

«Έχω να δω αρκετό καιρό την γιαγιά μου. Είναι σε κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει και δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή είπαν στην γιαγιά μου για τον θάνατο του πατέρα μου αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει, αν το ξέρει μέσα της. Γιατί η κατάσταση της υγείας της δεν βοηθάει. Πριν πολλά χρόνια που ήταν καλά η γιαγιά μου είχα πάρει τους γιους μου και πήγαμε να την δούμε. Τότε ήταν καλά. Τώρα δεν αναγνωρίζει κανένα πρόσωπο Τώρα είναι σε προχωρημένη άνοια», λέει η Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ.

«Την ώρα που τραγουδούσα ήρθε ένας κύριος και με σήκωσε στην αγκαλιά του για να με πάρει μαζί του. Πριν αρκετά χρόνια είχα δώσει 8.000 ευρώ για ένα ρούχο. Το φοράω ακόμα», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη και συνέχισε: «Στα πρώτα μου βήματα μου χαμήλωναν τα μικρόφωνα, με έκοβαν από το πρόγραμμα και κάποιοι συνάδελφοι προσπαθούσαν να μην παίζω στα ραδιόφωνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ