Μπορεί να έζησαν έναν θυελλώδη έρωτά αλλά δεν είναι πια μαζί. Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης δεν είναι πια ζευγάρι και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο personal trainer σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Το πρώην ζευγάρι που ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει πολλές φορές σε νυχτερινές εξόδους και τρυφερά ενσταντανέ γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε μέσα στο reality του ANT1, «Η Φάρμα».

Το ζευγάρι ήρθε πολύ γρήγορα κοντά στο reality του ANT1 και τώρα ζουν το δικό τους love story. Οι δυο τους είχαν μιλήσει από την αρχή ανοιχτά για την έλξη που ένιωσαν και η οποία εξελίχθηκε σε μια φλογερή σχέση.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή τους ήταν τον περασμένο Ιούλιο στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου διασκέδασαν με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Mega καλημέρα ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, η σχέση του με την Αγγελική Ηλιάδη αποτελεί πια παρελθόν.

«Με την Αγγελική δεν είμαστε πια μαζί. Δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο. Μετά την έξοδο από το παιχνίδι είπαμε να δούμε πώς τα πάει. Είδαμε ότι έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά με σεβασμό ο ένας προς τον άλλον. Όταν βλέπεις ότι ένα πράγμα χωλαίνει και από τις δυο πλευρές καλό είναι να τελειώνει και να υπάρχει καλή καρδιά. Ήταν κοινή απόφαση να χωρίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης.

Φωτογραφίες: NDP – Νίκος Δρούκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ