Ο επιτυχημένος κατασκευαστής ακινήτων και αυτοκράτορας των ξενοδοχείων, Ανδρέας Παναγιώτου και το πρώην μοντέλο Αλεξάνδρα Λοΐζου ζουν μόνιμα στην Αγγλία και σε μια υπερπολυτελή έπαυλη στο St. Georges Hill αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει από το να βρεθούν σε χρόνο dt με το ιδιωτικό τους τζετ στην Ελλάδα.

Πλέον συντρέχει κι ένας ακόμη σημαντικός λόγος για ακόμη πιο συχνές επισκέψεις στη χώρα μας αφού σήμερα 21 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση του 10 μηνών μωρού του στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και πιο συγκεκριμένα στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη,

Ο γιος τους που θα πάρει το όνομα Αριστοτέλης, γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου του 2020 και είναι το δεύτερο παιδί για το αγαπημένο ζευγάρι. Αξίζει να σημειώσουμε πως το μυστήριο ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 24 Ιουνίου αλλά αναβλήθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του Covid-19.

Η μαμά έχει επιλέξει να φορέσει Vrettos Vrettakos δημιουργία ενώ το χτένισμά της θα θυμίζει κάτι από old Hollywood, ενώ φήμες θέλουν στη δεξίωση που θα ακολουθήσει μετά τη βάφτιση οι καλεσμένοι να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν live τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Love story πολλών καρατίων

Ο έρωτας της Αλεξάνδρας Λοΐζου και του 55χρονου σήμερα Ανδρέα Παναγιώτου ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018, όταν εκείνη είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου από τον πρώην σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο έχουν ένα παιδί τον 5χρονο σήμερα Γρηγόρη.

Το πρώην μοντέλο και ο ζάμπλουτος Κύπριος παντρεύτηκαν τον  Ιούνιο του 2019 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή ενώ όπως φαίνεται το παραμύθι για εκείνους συνεχίζεται με τη βάφτιση του γιου τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ