Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στον ΣΚΑΪ με τον παρουσιαστή του δελτίου του Σαββατοκύριακου, Νίκο Στραβελάκη. Όπως αποκαλύπτουν μεγάλα ενημερωτικά sites, όπως το The Toc και το «Πρώτο Θέμα», ο δημοσιογράφος συνέχισε να πηγαίνει κανονικά στη δουλειά του ερχόμενος σε επαφή με πολλούς εργαζόμενους του καναλιού του Φαλήρου ενώ είχε συμπτώματα, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι νοσούσε. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από ανθρώπους που τον συνάντησαν στη βάρδιά τους, ο δημοσιογράφος κυκλοφορούσε μάλιστα χωρίς μάσκα -αν και αρχικά είχε γραφτεί το αντίθετο-, κάτι που δυστυχώς είναι αρκετά σύνηθες στα δημοσιογραφικά γραφεία. Τελικά, αποδείχθηκε ότι έχει κορονοϊό.

Πότε ξεκίνησαν τα συμπτώματα

Τα πρώτα συμπτώματα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο. Αυτό δεν απέτρεψε τον Νίκο Στραβελάκη από το να πηγαίνει κανονικά στην εργασία του. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, απέδιδε την αδιαθεσία του στην τρίτη δόση του εμβολίου που μόλις είχε κάνει. Φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τους γιατρούς της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων που τον διαβεβαίωσαν ότι τα συμπτώματά του είναι αποτέλεσμα του εμβολίου. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και τελικά, έπειτα από προτροπή του προσωπικού του γιατρού, έκανε και τεστ PCR που επιβεβαίωσε ότι ήταν θετικός.

Η αναστάτωση ανάμεσα στους εργαζόμενους

Αναστάτωση και πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η εξέλιξη αυτή ανάμεσα στους εργαζόμενους του ΣΚΑΪ. Τώρα, όλοι σπεύδουν να κάνουν τεστ για να δουν αν έχουν κολλήσει. Ο Νίκος Στραβελάκης έχει μπει πλέον σε καραντίνα, ενώ τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη διαγνωστεί με κορονοϊό μία γυναίκα από το στενό του επαγγελματικό περιβάλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ