Κέρδισε το βραβείο της πρωτεμφανιζόμενης ερμηνέυτριας έκανε ένα εντυπωσιακό act στο stage των Mad VMA 2022 η Αναστασία όμως δύσκολα θα ξεχάσει τον άγριο καβγά ανάμεσα στον Snik και τον Light που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια της.

Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν μαζί με την Κική Τσόλκα τη στιγμή του καβγά των δυο τράπερ και ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τους έσπρωξαν τη στιγμή της συμπλοκής. Η ίδια μάλιστα φάνηκε τη στιγμή του περιστατικού να είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που ήταν μπροστά στο περιστατικό και ποδοπατήθηκαν από τους μπράβους και όσους ενεπλάκησαν στο επεισόδιο βίας.

Μετά το τέλος της απονομής, η Αναστασία δέχθηκε πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης από τους θαυμαστές της στα social media. Η ίδια ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και το βραβείο που της χάρισε.

Και φυσικά η Αναστασία αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της μετά τον καβγά καθώς πολλοί τη ρωτούσαν αν χτύπησε.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Από τις πιο όμορφες εμπειρίες. Μαζί κερδίσαμε το βραβείο πρώτο εμφανιζόμενου. Σας αγαπώ. Να κυνηγάτε τα όνειρά σας», ανέφερε αρχικά η Αναστασία και πρόσθεσε: «Μου στείλατε πολλά μηνύματα για το αν είμαι καλά. Δόξα τω Θεώ είμαστε όλοι καλά. Σας ευχαριστώ αγάπες μου για το ενδιαφέρον».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα χθεσινά Mad VMA έγιναν τρεις καβγάδες ανάμεσα στον Snik και τον Light. Τα δυο πρώτα περιστατικά βίας έγιναν στην κερκίδα των επισήμων κατά τη διάρκεια της βραδιάς και ακολούθησε ένα ακόμη στα παρασκήνια του μουσικού event.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ