Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση για να διαψεύσει τα ρεπορτάζ που αναφέρουν εμπλοκή του Θέμη Αδαμαντίδη με κύκλωμα ναρκωτικών. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει ότι ο ο τραγουδιστής δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας

«Εδώ και λίγες ώρες διακινείται η ψευδής είδηση ότι δήθεν ο κ. Θέμης Αδαμαντίδης, τον οποίο έχω την τιμή να εκπροσωπώ, έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση, της οποίας τα μέλη συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ και κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών και άλλες παράνομες πράξεις, καθώς και ότι δήθεν ο κ. Αδαμαντίδης είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης. Η είδηση είναι εντελώς ψευδής και συκοφαντική. Η αλήθεια είναι η εξής: Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει».

Λίγο νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή TLive. «Αν ο Θέμης Αδαμαντίδης ήταν κατηγορούμενος θα είχε συλληφθεί», τόνισε ενώ ξεκαθάρισε ότι ο τραγουδιστής είναι στην υπόθεση μάρτυρας. Στην εκπομπή του Alpha μίλησε και ο Θέμης Αδαμαντίδης δηλώνοντας πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ