Η δίκη της Ρoύλας Πισπιρίκου συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Η μητέρα από την Πάτρα είναι κατηγορούμενη για το φόνο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Ωστόσο την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου ,σημειώθηκε ένα απρόοπτο. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο συνήγορος της 34χρονης μητέρας έκανε δηλώσεις στις κάμερες για τη δικαστική μάχη που συνεχίστηκε και σήμερα. Ο διακεκριμένος νομικός αναφέρθηκε στο λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της δίκης. Όπως εξήγησε, το επεισόδιο οφείλεται σε υπερκόπωση και όχι στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό.

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε στις κάμερες: «Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζω εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, γιατί είχα αποκρύψει στην αρχή το πρόβλημα της υγείας μου από όλους ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όμως. Αυτό δεν έχει σχέση από ότι μου είπαν οι γιατροί θα φύγω από τη ζωή από άλλη αιτία».

«Μια χαρά είμαι»

Και ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε: «Συνέβη ένα λιποθυμικό επεισόδιο που από ότι μου είπε και η νοσηλεύτρια έχασα τις αισθήσεις μου γιατί οι σφυγμοί μου έφθασαν στο ελάχιστο. Από ότι μου είπε ήταν πολύ χαμηλά. Την ευχαριστώ και δημοσίως την κυρία Φίφη. Οφείλεται σε υπερκόπωση δεν ήταν πρόβλημα υγείας που έχει αιτιολογία ιατρική. Δυστυχώς αυτό το χρονικό διάστημα είμαι υποχρεωμένος να κάνω εδώ στο μεικτό ορκωτό, συγχρόνως τρία μεικτά ορκωτά. Πριν αρχίσει δίκη της κυρίας Πισπιρίγκου έχω μια δίκη μιας κυρίας που κατηγορείται ότι πήγε να κάψει τον σύζυγό της στην διπλανή αίθουσα. Πρέπει σε όλα αυτά να ανταποκριθώ ποτέ δεν έβαλα συνεργάτες μου να αντί για εμένα να κάνουν διαδικασίες για αυτό είχα αυτή τη διαδρομή. Όλο αυτό με κούρασε παρόλο που κοιμάμαι πολύ νωρίς και ξυπνάω πολύ νωρίς. Μια χαρά είμαι».

Δείτε ρο βίντεο από την εκπομπή Το πρωινό στον ANT1:


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ