Ο Αλέξανδρος Βλάχος το Σαββατο (28 Μαΐου), παντρεύτηκε μυστικά την αγαπημένη του. Ο ηθοποιός που είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Φίλιππος Α’, Δούκας της Ορλεάνης, στην τηλεοπτική σειρά «Βερσαλλίες», αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τη μακροχρόνια σχέση του.

Υπήρχαν ήδη εικασίες ότι το αγαπημένο ζευγάρι επρόκειτο να ανακοινώσει τον αρραβώνα του, αλλά πήγαν απευθείας στη γαμήλια τελετή! Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους ενώπιον λίγων στενών φίλων και μελών της οικογένειας.

Ο ίδιος μάλιστα θέλησε να μοιραστεί σήμερα μερικές φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο του ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Το Σάββατο παντρεύτηκα (ξανά), γιατί μια φορά δεν είναι αρκετή. Ο ήλιος έπεσε, οι φίλοι και η οικογένειά μας εμφανίστηκαν και είπαμε τους όρκους μας. Ημασταν εξαιρετικά αγαπημένοι και φιλοξενηθήκαμε από τους υπέροχους φίλους μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω περισσότερα άτομα εδώ, αλλά, ελπίζω ΟΛΟΙ να ξέρετε ποιοι είστε, τι σημαίνετε για εμάς και πόσο ευγνώμονες είμαστε και οι δύο που ήσασταν όλοι εκεί. Αγάπη, ευχαριστώ Mr & Mrs Huard-Vlahos».

Ο Aλέξανδρος Βλάχος είναι ένας νέος ηθοποιός, ο οποίος είναι κυρίως γνωστός για τον ρόλο του ως Philippe, Δούκας της Ορλεάνης, στην τηλεοπτική σειρά «Βερσαλλίες», μια παραγωγή του Canal+, καθώς και για τον ρόλο του ως Mordred, στην επιτυχημένη σειρά του BBC, «Merlin» και για τον οποίο έλαβε διθυραμβικές κριτικές.

Γεννήθηκε στη Νότια Ουαλία, στις 30 Ιουλίου 1988. Ο πατέρας του είναι Έλληνας κι η μητέρα του Ουαλή. Μιλά ουαλικά και αγγλικά. Σπούδασε υποκριτική στο Royal Welsh College of Music & Drama στο Cardiff, απ’ όπου αποφοίτησε το 2009. Πριν γίνει ηθοποιός, του άρεσε να παίζει χόκεϊ επί πάγου. Τώρα ζει μόνιμα στο Λονδίνο.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δραματική σειρά του BBC Ουαλίας, «Crash», το 2009, παίζοντας τον Dylan. Ένα χρόνο μετά, εμφανίστηκε στην καθημερινή ιατρική σαπουνόπερα με τίτλο «Master Of The Universe», στην οποία έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Lewis Cutler.