Το Σάββατο 19 Ιουνίου το ζευγάρι πραγματοποίησε τη βάφτιση του 11 μηνών γιου τους στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Λαμπίρι Αχαΐας. Παρουσία στενών φίλων τελέστηκε το μυστήριο στον τόπο καταγωγής της Λένας Δροσάκη στις 7.00 το απόγευμα, ενώ αμέσως μετά έγινε η δεξίωση στο κτήμα Παναγιωτόπουλου που βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία. Ο μικρός πήρε το όνομα του πατέρα του ηθοποιού, Αναστάσης, ενώ νονοί ήταν ο καλός τους φίλος Πέτρος Σοφικίτης και η σύζυγός του Άννα Μαρία Γούδα.

Κατά τη διάρκεια της βάφτισης, με τη μητέρα της Λένας Δροσάκη, Γωγώ, να κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Αναστάση – τα βαφτιστικά του οποίου είναι Fedra Collection.
Το ζευγάρι είχε κλείσει ήδη από το περσινό καλοκαίρι την ημερομηνία της βάφτισης.

Στη δεξίωση που ακολούθησε υπήρχε ζωντανή μουσική για τους καλεσμένους αλλά και ανιματέρ που απασχολούσαν τα παιδιά.

Τα παπούτσια και η τσάντα της Λένας Δροσάκη είναι Thanasis Andriotis.
Νονοί του νεοφώτιστου Αναστάση είναι ο στενός φίλος του ζευγαριού Πέτρος Σοφικίτης και η σύζυγός του Άννα Μαρία Γούδα.
Το ζευγάρι ήταν πολύ συγκινημένο τόσο κατά τη διάρκεια της τελετής όσο και στη δεξίωση. Χόρεψαν αγκαλιά με τον γιο τους και αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί, με τους καλεσμένους να τους χειροκροτούν.

Οι παρευρισκόμενοι μάλιστα έλαβαν ένα ιδιαίτερο δώρο, μια μπλούζα πάνω στην οποία ήταν γραμμένο ένα ποίημα για τον μικρό Αναστάση από τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο: «Λένε πως όταν συναντιούνται τα όνειρα μπαμπάδων και μαμάδων γεννιέται ένα ταξίδι, που σαν κι αυτό της φάλαινας κρατάει μια ζωή. Όταν τις νύχτες γίνεται ησυχία και πέφτουν κι οι δυο –κι αποκοιμιούνται ευτυχισμένοι–, αν κλείσετε τα μάτια… ίσως ακούσετε ένα μαγικό τραγούδι να φτάνει απ’ τον ωκεανό. Μέσα εκεί κρύβεται τ’ όνομα που από εδώ και πέρα για τους δυο τους θα σημαίνει την αγάπη. Σήμερα το τραγούδι της φάλαινας ψιθύρισε το όνομά μου… Αναστάσης».

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφόρησε με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» (26 Ιουνίου – 2 Ιουλίου).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ