Στον παραμυθένιο γάμο της Άιβι Γκετί βρέθηκαν και μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας. Η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος ενώθηκε με τον αγαπημένο της Τομπάιας Έντζελ. Ο γάμος της έγινε στο Σαν Φρανσίσκο, το περασμένο Σάββατο, και το παρών έδωσαν και μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας. Η Μαρί Σαντάλ, ο Παύλος, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, ο Αχιλλέας Ανδρέας, ο Οδυσσέας Κίμων και η Μαρία Ολυμπία της Ελλάδας και της Δανίας ήταν εκεί.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:


Η εντυπωσιακή νύφη επέλεξε μία μοναδική δημιουργία του John Galliano. Η 26χρονη παντρεύτηκε στο δημαρχείο της πόλης στη ροτόντα του ιστορικού Beaux- Arts ενώ ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι. Η διάσημη νύφη εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο νυφικό της, το οποίο ήταν καλυμμένο με αστραφτερά κομμάτια καθρέφτη και ένα πέπλο κεντημένο με κιθάρες για τον αείμνηστο πατέρα της και καρύδια, φόρο τιμής στην γιαγιά της


Η Άιβι είναι δισέγγονη του μεγιστάνα πετρελαίου Jean Paul Getty και εγγονή του Gordon Peter Getty, ο οποίος ήταν στη λίστα του Forbes με τους 400 πλουσιότερους Αμερικάνους πριν πεθάνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ