Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου καλωσορίζουν τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο με τον οποίο θα συνεχίσουν το θεατρικό ταξίδι της παράστασης «Προδοσία», του Χάρολντ Πίντερ, που διέκοψε η πανδημία.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος παίρνει τη θέση του Λάκη Λαζόπουλου στον θίασο ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρησή του. «Ο Λάκης Λαζόπουλος δυστυχώς δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην παράσταση “Προδοσία”, του Χάρολντ Πίντερ για προσωπικούς λόγους. Ζητά συγγνώμη από το κοινό, από τον χρόνια παραγωγό του, Κάρολο Παυλάκη και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, Αιμίλιο Χειλάκη και Αθηνά Μαξίμου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ποιος είναι ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Ο ηθοποιός είναι απόφοιτος της ∆ραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. 

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης, του Αμόρε και του Εθνικού Θεάτρου. Έχει παίξει στην Επίδαυρο το 2005 στις «Βάκχες», σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη και το 2008 στον «Ορέστη» σε σκηνοθεσία του Σλόμπονταν Ουνκόφσκι.

Επίσης, έχει συμμετάσχει στις τηλεοπτικές σειρές «Έτερος Εγώ», «Ανατομία Ενός Εγκλήματος», «Κόκκινος Κύκλος» και «Τελευταίοι Εγγονοί» ενώ έχει ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία. 

Η κόρη του, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, έχει ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά του χνάρια του μπαμπά της αφού είναι τραγουδίστρια. Μάλιστα, πέρυσι κέρδισε σε γνωστό talent show.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Από τις 15 Οκτωβρίου θα τον βλέπουμε και στην παράσταση «Προδοσία». Η παράσταση θα ανέβει και πάλι σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη στο Θέατρο Βρετάνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ