Το ζευγάρι που αποχώρησε από το 8ο live του J2US είναι η Super Κική και ο Γιώργος Βελισσάρης.

Η επιστροφή ενός ζευγαριού

Από τη λήξη του σόου και μέχρι την Τετάρτη το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει ένα ζευγάρι που αποχώρησε σε προηγούμενο live. Ένα από τα 6 θα επιστρέψει στο πλατό του φαντασμαγορικού σόου για να τραγουδήσει ξανά. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα».

Οι νέες αφίξεις

Στις εκπλήξεις του 8ου ήταν και δύο νέες αφίξεις. Η πρώτη ήταν αυτή της Μαρίνας Πατούλη και του Στέλιου Διονυσίου. Τραγούδησαν μαζί το κινηματογραφικό τραγούδι που είχαν ερμηνεύσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με τίτλο «Η αγάπη θέλει δύο». Μπορεί το ντεμπούτο τους να μη συμμετείχε στο διαγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού αλλά δέχτηκαν στη συνέχεια τα σχόλια της κριτικής επιτροπής.

Εκτός διαγωνιστικού μέρους ήταν και η Λάουρα Νάργες με τον Νικηφόρο. Με Σάκη Ρουβά ξεκίνησε την πορεία της στο J2US η Λάουρα Νάργες. Μαζί με τον Νικηφόρο τραγούδησαν το «Άντεξα» και βρέθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή για να ακούσουν τα πρώτα σχόλια. Αυτό σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η σέξι εμφάνιση της παρουσιάστριας και ραδιοφωνικής παραγωγού. Κάτι που δεν άφησαν ασχολίαστο και οι κριτές. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ