Το Playboy δείχνει πως θέλει να καταρρίπτει κάθε στερεότυπο για αυτό και φιλοξενεί στο νέο του εξώφυλλο τον πρώτο άντρα, μέλος της LGBT κοινότητας. Ο Μπρέτμαν Ροκ ποζάρει με τον κλασικό μαύρο κορσέ, ένα μαύρο καλσόν με ρίγες, τα bunny αυτάκια και οι ψηλές πλατφόρμες του. Τα τελευταία χρόνια, ο Φιλιππινέζος Μπρίτμαν Ροκ έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς ανθρώπους στα social media. Τώρα γράφει ιστορία ως ο πρώτος ομοφυλόφιλος άντρας στο εξώφυλλο του περιοδικού Playboy.

Από τότε που έγινε διάσημος μέσω των σεμιναρίων του γύρω από την κωμωδία και το μακιγιάζ στο YouTube, ο Ροκ ξεκίνησε μια σειρά make-up, πρωταγωνίστησε στη δική του εκπομπή στο MTV και κέρδισε περισσότερους από 17,8 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, ο Ροκ μοιράστηκε φωτογραφίες στο Twitter και το Instagram από τη φωτογράφιση εξωφύλλου του στο Playboy, φορώντας τα εμβληματικά αυτιά από το «λαγουδάκι» του Playboy , παπιγιόν, καλσόν και εσώρουχα, γράφοντας: «I’m a @playboy bunny DUHHHHHH». Η ανάρτησή του στο Instagram έχει αποκτήσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια likes.

Το Playboy, που ιδρύθηκε το 1953 από τον Χιου Χέφνερ, ήταν γνωστό για τις φωτογραφίες του με γυμνές γυναίκες. Η έκδοση σταμάτησε την εκτύπωση περιοδικών τον Μάρτιο του 2020 εν μέσω της πανδημίας COVID-19. Πλέον το αμερικάνικο Playboy έχει πάρει digital μορφή.

Μόνο ελάχιστοι άντρες, όπως ο Bad Bunny και ο Bruno Mars, έχουν εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού, αλλά ο 23χρονος Ροκ είναι ο πρώτος ομοφυλόφιλος που το κατάφερε. «Το να έχει το Playboy ένα αρσενικό στο εξώφυλλο είναι μια τεράστια υπόθεση για την LGBT κοινότητα. Όλα είναι τόσο σουρεαλιστικά», έγραψε ο ίδιος σε ένα tweet που μοιράστηκε το Playboy.