Το καλοκαίρι του 2016 η τουρκική σειρά Kara Sevda έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα και στο Mega. Ο πρωταγωνιστής της, «Κεμάλ» που υποδύθηκε ο Mπουράκ Οζτσιβίτ έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και ιδιαίτερα στις γυναίκες. Πώς είναι όμως σήμερα η ζωή του γοητευτικού «Κεμάλ».

Με αφορμή τα προβλήματα του με τη Δικαιοσύνη, ο Τούρκος πρωταγωνιστής ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα. Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ ο Mπουράκ Οζτσιβίτ θα οδηγηθεί τον Δεκέμβριο ενώπιον του Πρωτοδικείου Μπεϊκόζ στην Κωνσταντινούπολη. Ο 36χρονος ηθοποιός αντιμετωπίζει την κατηγορία δημόσιας εξύβρισης με ποινή έως και τεσσάρων χρόνων και ενός μηνός.

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, η ζωή του Mπουράκ Οζτσιβίτ έχει αλλάξει πολύ. Πριν από 5 χρόνια εκείνος είχε έρθει και στην Ελλάδα, δίνοντας το «παρών» σε εκδήλωση στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννης. Αφορμή της επίσκεψής του, ήταν το Φεστιβάλ Turkish Film Days. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ έγινε και η πρεμιέρα της ταινίας My Brother, στην οποία πρωταγωνιστούσε. Η εμφάνισή του στην Ελλάδα συνοδεύθηκε από έντονες εκφράσεις θαυμασμού από το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό.

Ο γάμος και το παιδί

Ωστόσο, σήμερα στα 36 του χρόνια ο Mπουράκ Οζτσιβίτ παραμένει ιδιαίτερα γοητευτικός, έχει αλλάξει λίγο του λουκ του και είναι έναν οικογενειάρχης. Το ζευγάρι ήταν μαζί τρία χρόνια πριν να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου και αποφάσισε να κάνει ένα μυστήριο πλάι στη θάλασσα.

Δυο χρόνια μετά στη ζωή τους μπαίνει ο γιος τους, ο Καράν. Ο μικρός είναι σήμερα 2,5 ετών. Τον περασμένο Απρίλιο μάλιστα γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια αγκαλιά με τους γονείς του. Ο μικρός Καράν, μάλιστα έχει και δικό του λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο και δημιούργησαν οι διάσημοι γονείς του.

Τέλος, ο Μπουράκ Οζτσιβίτ, αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε γυρίσματα για τη σειρά Kuruluş Osman. Στη σειρά υποδύεται τον ιδρυτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας Οσμάν Α’.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ