Εκείνος, ένας σπουδαίος ερμηνευτής και μουσικοσυνθέτης. Εκείνη, μια εξαιρετικά ταλαντούχα στιχουργός και συγγραφέας. Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ελεάνα Βραχάλη, οι οποίοι συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2002 στον δίσκο «Κρυφό Φιλί», καθώς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ερμήνευσε επτά τραγούδια της Ελεάνας Βραχάλη.

Από το 2002 μέχρι σήμερα, η Ελεάνα Βραχάλη έχει γράψει στίχους σε τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη που σημείωσαν τεράστια επιτυχία, ενώ σαν δίδυμο, έχουν γράψει μουσική και στίχους σε τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες.

Σε λίγες μέρες, πρόκειται να κυκλοφορήσει το ολοφρεσκο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ελεάνας Βραχάλη, με τίτλο «Μόνο η αγάπη», το οποίο πρόκειται να ερμηνεύσει ο Γιάννης Καρώνης, ένας νέος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής. Αξίζει να σημειωθεί πως Χατζηγιάννης και Βραχάλη, έχουν δώσει τραγούδια τους σε ελάχιστους καλιτέχνες, μετρημένους στα δάχτυλα των χεριών και ο Γιάννης Καρώνης είναι ένας εξ αυτών. Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι μια δυναμική μπαλάντα, που ξεχωρίζει τόσο για τις μελωδικές της γραμμές όσο και για την ποιότητα των στίχων.

Σύντομα, θα πραγματοποιηθούν και τα γυρίσματα του νέου videoclip για το τραγούδι «Μόνο η αγάπη», με πρωταγωνιστές την Θάλεια Ματίκα και τον Τάσο Ιορδανίδη. Είναι η πρώτη φορά που οι δυο ηθοποιοί- που είναι ζευγάρι και στη ζωή- θα πρωταγωνιστήσουν σε videoclip. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, το δέλεαρ για να δώσουν θετική απάντηση στην πρόταση του Γιάννη Καρώνη ήταν τόσο το αχτύπητο δίδυμο Ελεάνας Βραχάλη και Μιχάλη Χατζηγιάννη που είναι εγγύηση για ένα άρτιο αποτέλεσμα, όσο και ο χαρακτήρας και το ήθος του Γιάννη Καρώνη, ο οποίος έχει θέσει ψηλά τον πήχη και μελετά με ακρίβεια κάθε μουσικό του βήμα. Το τραγούδι «Μόνο η αγάπη» θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο από την Panik Records

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Καρώνης: Το πασίγνωστο ζευγάρι ηθοποιών που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο του videoclip

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ