Στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Βουλής αναρτήθηκε σήμερα το Πόθεν Έσχες του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που από τα τέλη Φεβρουαρίου υπηρετεί το Κυπριακό κράτος ως υφυπουργός Πολιτισμού.

Σύμφωνα με τα οικονομικ΄στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας ο γνωστός τραγουδιστής έχει στο όνομά του ένα διαμέρισμα 117 τ.μ. στην Αγία Παρασκευή, αξίας 360.000 ευρώ, μια μονοκατοικία στη Γλυφάδα 492 τ.μ. αξίας 900.000 ευρώ και μια μονοκατοικία στην Πάρο την οποία απέκτησε έναντι του ποσού των 1.150.000 ευρώ.

Τα ακίνητα στην Κύπρο

Την ίδια στιγμή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διαθέτει στην Αγλατζιά Λευκωσίας μια μονοκατοικία αλλά και ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία που έχει χτιστεί από την οικογένειά του. Παράλληλα διαθέτει ένα χωράφι αξίας 120.000 ευρώ και ακόμα τρία αξίας 284.000 ευρώ στο Παραλίμνι Αμμοχώστου.

Τέλος τραγουδιστής και υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου είναι κάτοχος ενός αυτοκινητού SUV αξίας 20.000 ευρώ ενώ είναι μέτοχος σε έξι εταιρείες διαχείρισης ακινήτων και διαθέτει συνολικά πέντε τραπεζικούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και Κύπρο με καταθέσεις περίπου 400.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Ως υφυπουργός Πολιτισμού αισθάνομαι συγκινημένος αλλά δέχτηκα κάποιες επιθέσεις»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ