Η Μαρία Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2021. Οι δυο τους είχαν δημοσιεύσει κοινές τους στιγμές στα social media αποκαλύπτοντας τη σχέση τους ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Το απόγευμα του Σαββάτου η Μαρία Σάκκαρη αποφάσισε να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία από καλοκαιρινή τους εξόρμηση. Η πρωταθλήτρια του τένις ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της με χαμόγελο ενώ έχει βγει μόλις από τη θάλασσα.

«Δύο διπλοί εσπρέσο επί δύο», έγραψε στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας.

Η πρωταθλήτριας του τένις είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν για τον γιο του Έλληνα πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ότι γνωρίζει ότι έχει τον σωστό άνθρωπο δίπλα της και έναν άνθρωπο που την κάνει ευτυχισμένη.

«Για τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυαπασχολεί το τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη, ότι έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη και απλώς κάνω focus σε αυτό. Πάντα υπάρχουν κακόβουλοι άνθρωποι σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου. Είτε αυτό είναι η σχέση σου είτε η δουλειά σου, πάντα θα βρουν κάτι να πουν. Εγώ ξέρω ότι είμαι καλά με αυτό τον άνθρωπο, ότι περνάμε πολύ ωραία μαζί και αυτό έχει σημασία», είχε πει συγκεκριμένα η Μαρία Σάκκαρη στο περιοδικό Down Town.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ