Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Μαρίας Ολυμπίας ανέβασε η ισπανική έκδοση του Vanity Fair. Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον χώρο της μόδας. Η ίδια έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες του οίκου μόδας Louis Vuitton αλλά και στη χριστουγεννιάτικη του Τιffany & Co.

Να θυμίσουμε πως αυτές τις μέρες η ίδια βρίσκεται στη χώρα μας αφού τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου θα γίνει η κηδεία του παππού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Στις 12.00 θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών. Θα ακολουθήσει η ταφή του έκπτωτου μονάρχη στο Τατόι.

Όσο αφορά στην ανάρτηση, η Μαρία Ολυμπία να ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού με ένα εντυπωσιακό λευκό ασπρόμαυρο grecian φόρεμα με πιέτες.

Το κείμενο που συνοδεύει τη λήψη, γράφει μεταξύ άλλων: «Ξανθιά, χαριτωμένη, με ζωηρά μάτια και αισθησιακά χείλη, η Μαρία Ολυμπία είναι ίδια με τη μητέρα της, την κόρη του αφορολόγητου μεγιστάνα Ρόμπερτ Μίλερ, Μάλιστα λέγεται πως ο ίδιος της έδωσε μια προίκα 200 εκατομμυρίων δολαρίων όταν παντρεύτηκε τον Παύλο το 1995… Η Μαρία Ολυμπία παραδέχεται ότι συχνά τις μπερδέψουν με τη μητέρα της, «μας παίρνουν ακόμα και για αδερφές» εξηγεί. Η Μαρία Ολυμπία πρωταγωνιστεί στο νέο μας εβδομαδιαίο ψηφιακό εξώφυλλο και συνομιλεί με το Vanity Fair για τη σχέση της με την ισπανική βασιλική οικογένεια, τις συνεργασίες της με πολυτελείς μάρκες όπως η Louis Vuitton, τα σχέδιά της για το μέλλον και πολλά άλλα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ