Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Oλυμπία βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα, απολαμβάνει τις διακοπές της στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες ενώ πριν από δύο μέρες γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της.

Την Πέμπτη η Μαρία Ολυμπία ανέβασε στο Instagram της καυτά, ερωτικά stories όπου απολαμβάνει τις βουτιές της με τον αγαπημένο της εκατομμυριούχο Πέρεγκριν Πίρσον, κληρονόμο τoυ 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ.

H περιουσία της οικογένειας Πίρσον εκτιμάται στα 224 εκατομμύρια λίρες αλλά ο αριστοκράτης νεαρός δεν επαναπαύεται στα πλούτη του αφού είναι και διευθυντής μιας εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων στο Λονδίνο.

Στα στιγμιότυπα βλέπουμε το ζευγάρι σε τρυφερές πόζες αλλά και σε χαρούμενα ενσταντανέ στον νερό. Επιπλέοντας σε υπερεμεγέθη σωσίβια και φουσκωτά σε φιγούρες μονόκερου και φλαμίνγκο χαίρονται το κάθε λεπτό. Μακριά από υποχρεώσεις και καθήκοντα, οι δυο τους δείχνουν να θέλουν να μείνουν για πάντα έτσι…

Η socialite μένει μαζί με τους γονείς στη Νέα Υόρκη αλλά κάνει συχνές επισκέψεις στο Λονδίνο όπου ζει ο σύντροφός της με την οικογένειά του στο τεράστιας έκτασης κτήμα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ