Στο σπίτι της στο Βραχάτι Κορινθίας υποδέχτηκε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη τη Χριστιάνα Κοχλατζή στο οποίο έχει πολλές αναμνήσεις.

«Κάθε βράδυ, ερχόμασταν εδώ σε αυτό το τραπέζι που έχω φτιάξει και τρώγαμε. Ήταν εδώ πάντα ο μπαμπάς, η μαμά, τα παιδιά μου που ήταν μικρά. Το σπίτι του πατέρα μου είναι απέναντι. Ερχόντουσαν κάθε απόγευμα με τη μητέρα μου και ετοιμάζαμε μαζί και με τον άντρα μου, τότε. Η ζωή συνεχίζεται. Είναι ωραία η μοναξιά. Την προτιμώ πια τη μοναξιά. Με τον Νίκο Κουρή δεν έχω καμία σχέση, το έχω ξεχάσει αυτό το θέμα, δεν ασχολούμαι», περιέγραψε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στο Happy Day.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό από το παρελθόν που την έχει σημαδέψει. «Έπεσα σε ένα πηγάδι πολύ στενό, εννιά μέτρων. Έμεινα εκεί δυο μέρες, ήμουν πεπεισμένη ότι θα πεθάνω. Είχα σπάσει χέρια και πόδια, κατάλαβα ότι θα πεθάνω, ζούσα με την αναμονή του θανάτου. Επειδή ήταν χώμα και δεν έκανε κρύο, άρχισα να σκάβω με τη μπανέλα του σουτιέν επί δέκα ώρες και ανέβηκα από τα εννιά μέτρα στα επτά. Άρχισα να φωνάζω, με άκουσε ένας εργάτης που κλάδευε και ήρθανε μετά οι πυροσβέστες και με τραβήξανε. Είναι δύσκολη η ζωή, σκληρή. Πρέπει κανείς να παλεύει. Λίγες είναι οι καλές στιγμές», είπε στην εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η φωτογραφία με τη μητέρα της 11 ημέρες μετά τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ