Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Μητσοτάκη Γκραμπόφσκι, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: Την 25χρονη Σοφία, τον 24χρονο Κωνσταντίνο και τη 19χρονη Δάφνη.

Με αφορμή τα γενέθλια της δεύτερης κόρης της, Δάφνης, η Μαρέβα Μητσοτάκη Γκραμπόφσκι ανέβασε μια πολύ γλυκιά ευχή στη Δαφνούλα της. Όσο για τη φωτογραφία; Πρόκειται για ένα γλυκό, αυθόρμητο ενσταντανέ. Μητέρα και κόρη, casual ντυμένες, κοιτούν χαμογελαστές στον φακό σε μια πόζα cheek to cheek με δύο χάρτινα ποτήρια στα χέρια, πίνοντας στην υγειά τους!

«Χρόνια πολλά Φνουλακη μου! Είμαστε πολύ υπερήφανοι για όσα έχεις καταφέρει! Σ’ αγαπώ πολύ», έγραψε η σύζυγος του πρωθυπουργού. Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτές τις μέρες η ίδια βρίσκεται στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ. Μάλιστα χθες το βράδυ έκλεψε τις εντυπώσεις με το κομψό της στυλ στο γκαλά στο παλάτι της Μαδρίτης, δίπλα στη βασίλισσα Λετίσια.

(Φωτογραφία Abaca)

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι μια πολύ στοργική μητέρα ποτυ δεν διστάζει να εκφράσει την αγάπη της στα παιδιά της σε κάθε ευκαιρία. Πέρυσι η ίδια είχε ανεβάσει μια ακόμη φωτογραφία με την κόρη της. Είχε μάλιστα γράψει «Χρόνια πολλά Φνουλακι μου! Σ’ αγαπώ πολύ! Happy birthday from your number 1 admirer love you to the moon and back».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ