Τους γονείς της Μαρίας Σάκκαρη συνάντησε πριν από λίγες μέρες στο Ηρώδειο η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Ο Κώστας Σάκκαρης και η σύζυγός του Αγγελική Κανελλοπούλου βρέθηκαν μεταξύ άλλων διασήμων στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού το βράδυ της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου, όπου εμφανίστηκε ο κορυφαίος τενόρος της εποχής Γιόνας Κάουφμαν.

Το κοινό αγκάλιασε τον Γερμανό τενόρο, που ερμήνευσε με την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υπό τον μαέστρο Γιόχεν Ρίντερ, άριες από όπερες των Τζάκομο Πουτσίνι, Τζουζέπε Βέρντι, Ζορζ Μπιζέ, Πιέτρο Μασκάνι, Ζιλ Μασνέ, Ουμπέρτο Τζορντάνο.

Εκεί, λοιπόν, συναντήθηκαν και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη με τους γονείς της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, Μαρίας Σάκκαρη. Οι δυο οικογένειες έχουν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις, δεδομένου ότι η Μαρία Σάκκαρη και ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας, Κωνσταντίνος είναι ζευγάρι.

Τα δυο νεαρά παιδιά έχουν μιλήσει ανοιχτά για την τρυφερή τους σχέση και πριν από λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε και στην Τσεχία μαζί με την καλή του που διαγωνίστηκε στο Ostrava Open και μπήκε στο top 10 των γυναικών του τένις στον κόσμο.

Φωτογραφίες: NDP – Έλλη Πουπουλίδου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ